VNX | VaD

Zmogljiva in prilagodljiva strojna oprema z napredno programsko opremo

Družina VNX

Zmogljiva in prilagodljiva strojna oprema z napredno programsko opremo

VNX.jpg
Vse današnje organizacije se soočajo s težavami pri hiterem priklicu informacij, ki jih potrebujejo za izvajanje transakcij ali sprejemanje odločitev. Večina organizacij ima težavo v rasti podatkov na letni ravni, ki presegajo njihovo zmožnost hranjenja v obstoječih sistemih. To je razlog, da so vse vrste organizacij danes pod pritiskom poiskati boljše strategije za shranjevanje podatkov. Stranke iščejo proizvajalce, ki bodo ponudili opremo, ki jim bo omogočila na inovativen in enostaven način rešiti te dileme, tako kot jim je virtualizacija strežnikov omogočila bolj učinkovito podeljevanje sistemskih sredstev z dinamičnim dodeljevanjem le-teh. Cilj shranjevanja podatkov ni samo dinamično dodeljevanje prostora za te glede na aktivnosti posla, temveč tudi da je ta proces v svoji popolnosti avtomatiziran in upravlja samega sebe.

Rešitve z EMC-jeve družine VNX so vodilne na svojem področju in predstavljajo rešitve za mala, srednja in velika podjetja. Ponujajo datotečno, blokovno in objektno shranjevanje podatkov, ki je razširljivo in enostavno za uporabo. VNX sistemi vključujejo zmogljivo in prilagodljivo strojno opremo z napredno programsko opremo za uravnavanje učinkovitosti, upravljanje in varovanje podatkov, ki dosega zahteve današnjih podjetij.

Vse to je na voljo v različnih različicah, ki obsegajo od cenovno ugodnih vstopnih rešitev do velikih sistemov z izredno zmogljivostvjo, kapaciteto v petabajtih in konfiguracijah, ki ustrezajo tudi najzahtevnejšim aplikacijam. Družina VNX vključuje VNXe serijo, namenjeno IT strokovnjakom v manjših okoljih, in VNX serijo, namenjeno komple ksnejšim okoljem, kjer je potrebna velika zmogljivost, razširljivost za sredje velika in velika okolja.
 
 
  • Rešitve namenjene manjšim podjetjem in izpostavam večjih podjetij, ki potrebujejo svoje kapacitete
    Preberi več
  • VNX

    Primerna za kompleksne sisteme in namenjena srednje velikim in velikim podjetjem
    Preberi več
  •