Virtualizacija | VaD

Danes je virtualizacija sistemov ključna za konsolidacijo stroškov v IT-ju. Omogoča prihranke pri nabavi strojne opreme, programske opreme kot tudi same porabe električne energije in prostora. Na drugi strani pa je za doseganje visoke dosegljivosti in redundance potrebna bolj specifična strojna oprema. V naši ponudbi vam predstavljamo dve rešitvi za virtualizacijo.

Virtualizacija

Danes je virtualizacija sistemov ključna za konsolidacijo stroškov v IT-ju. Omogoča prihranke pri nabavi strojne opreme, programske opreme kot tudi same porabe električne energije in prostora. Na drugi strani pa je za doseganje visoke dosegljivosti in redundance potrebna bolj specifična strojna oprema. V naši ponudbi vam predstavljamo dve rešitvi za virtualizacijo.

VNX družina predstavlja diskovna polja serije VNX in VNXe, ki so prilagojena in so nastala za potrebe virtualnih okoljih. Predstavljajo delovno okolje za vaše virtualizacijske strežnike in jim omogoča hiter in učinkovit dostop do shrambe podatkov. Procesorske enote, napajalne enote in drugi ključni deli so podvojeni. Prav tako pa omogoča dvojno povezljivost z različnimi protokoli. Zagotovljena 99,999% dostopnost do shrambe podatkov, napredne funkcionalnosti kot so deduplikacija, enkripcija, thin provisioning pa omogočajo neprimerljivo hitrost delovanja virtualnih okolji, kot tudi njihovega upravljanja.

XtremIO predstavlja novo generacijo »all-Flash« naprav, ki so bile iz samih temeljev oblikovane in zamišljene za uporabo s SSD diskovjem. Paritetna tehnologija XDP, razvita in prilagojena za uporabo z SSD diski, prinese višjo hitrost kot RAID1, ob varnosti RAID6 z učinkovitostjo RAID5. XDP zaradi svoje narave zagotovi daljšo življenjsko dobo SSD diskov, najvišjo možno raven prepustnosti in učinkovitosti. Temeljna lastnost teh naprav je konsistentno in visoko število IOPS ter latenca, ki je ne glede na obremenjenost sistema pod eno milisekundo. Izjemna integracija v VMware VAAI in poseben način obravnave podatkov virtualnih okolij v veliki meri pospešita delovanje virtualnih okolji, kloniranje več sto virtualnih sistemov pa je skoraj takojšnje.

DataDomain družina predstavlja vrhunec sistemov za varnostno kopiranje, posebej pa omogoča učinkovite, hitre in celovite varnostne kopije virtualnih okolij. Z deduplikacijo, ki ji ni para boste lahko zmanjšali potrebo po bruto kapacitetah, z bogato možnostjo funkcionalnosti, prilagojeno vašim potrebam, pa zagotovili varnostne kopije podatkov po želenih standardih. DataDomain omogoča integracijo z večino razširjene programske opreme za varnostno kopiranje in zagotavlja najvišji izkoristek strojne opreme.
 

DataDomain

 
EMC2 DataDomain je edinstven sistem za varnostno kopiranje podatkov. Omogoča deduplikacijo podatkov v realnem času pri zmogljivosti do 31TB/h. Z uporabo te tehnologije predstavlja ta družina odlično in cenovno ugodno rešitev za zamenjavo kasetnih arhivov a varnostno kopiranje in arhiviranje podatkov. Podatki na disku so dlje časa in hitreje na voljo, restavriranje podatkov pa je hitro in na voljo ves čas. 
 
Preberi več
 

VNX

 
VNX serija je namenjena srednje velikim in velikim podjetjem. S svojo zmogljivo in prilagodljivo strojno opremo je primerna za kompleksne sisteme, kjer je potrebna kapaciteta v petabajtih. Rešitve te družine je moč popolnoma prilagoditi potrebam uporabnika pa naj gre za virtualizacijo, datotečni strežnik, baze podatkov ali druge aplikacije. MCx™ omogoča enakomerno obremenitev sistemskih virov.     
 
Preberi več
 

VNXe

 
VNXe serija predstavlja rešitve namenjene manjšim podjetjem in izpostavam večjih podjetij, ki potrebujejo svoje kapacitete. Rešitve te družine prinašajo neprimerljivo funkcionalnost, so enostavne za uporabo in učinkovite, unificirani sistemi shranjevanja podatkov pa omogočajo možnost konsolidiranja podatkov z enostavnim upravljanjem.  
 
Preberi več
 

XtremlO

 
XtremIO predstavlja novo generacijo »all-Flash« naprav, ki so bile iz samih temeljev oblikovane in zamišljene za uporabo s SSD diskovjem. Flash diski se v svoji strukturi in delovanji drastično razlikujejo od širše uporabljenih vrtljivih diskov, zato se produkti ostalih proizvajalcev, ki so le predelali obstoječe sisteme ne morejo primerjati s sistemom XtremIO.    
 
Preberi več
 

Z vami na lokaciji

 
VaD, prodaja in podpora
informacijskih tehnologij, d.o.o.

Ukmarjeva 2
1000 Ljubljana

Davčna št.: SI33243662
Matična št.: 3501264000