NetWorker | VaD

Namenjena varnostnemu kopiranju in povrnitvi podatkov rešuje težave z vedno obsežnejšimi predpisi na področju varnostnega kopiranja

NetWorker

Namenjena varnostnemu kopiranju in povrnitvi podatkov rešuje težave z vedno obsežnejšimi predpisi na področju varnostnega kopiranja

networker2.jpg
Programska oprema EMC2 družine NetWorker namenjena varnostnemu kopiranju in povrnitvi podatkov rešuje težave z vedno obsežnejšimi predpisi na področju varnostnega kopiranja, ozka grla povzročena z virtualizacijo sistemov in omogoči uporabnikom hitro ter varno shranjevanje podatkov. Predstavlja preskok na učinkovito varnostno kopiranje kar na mrežno diskovje in izključuje potrebo po dragih kasetnih enotah, s tem krči dolžino intervalov potrebno za varnostno kopiranje, ga poenostavi in zagotovi višjo integriteto podatkov ter preprostejše in hitrejše varnostno kopiranje, kot tudi povrnitev podatkov.

Deduplikacija podatkov je ključna tehnologija rešitev varnostnega kopiranja nove generacija. Z zmanjšanjem potrebne kapacitete med faktorjema 10 in 30 pa omogoči daljšo retencijo varnostnih kopij in učinkovitost prenosa podatkov preko omrežij.
S centralnim upravljanjem politike varnostnega  kopiranja in samih varnostnih kopij omogoča centralni vpogled v shranjene kopije na diskih, repliciranih na drugo lokacije ali shranjene na kasetah. Prilagodljiv spletni grafični vmesnik z vgrajenim poročanjem omogoča enostavnejšo administracijo skupaj s čarovniki, ki administratorja vodijo skozi postopek ustvarjanja in spreminjanja nalog varnostnega kopiranja in nastavitev. Integracija z Active Directory in LDAP bazami črpa uporabniške podatke in poenostavi upravljanje, možnost nastavitve zagona varnostnega kopiranja ob dogodkih namesto samo v časovni oknih pa omogoča večjo fleksibilnost in izvaja varnostno kopiranje tako, da ne moti uporabnika sistema.

Specifično prilagojena programska oprema omogoča integracijo v večino kritičnih aplikacij, ki jih vaše podjetje uporablja vključno z rešitvami Microsoft(Exchange, Sharepoint, Volume Shadow Copy), bazami podatkov(MS SQL, Oracle, SAP, DB2, HANA, Sybase) kot tudi virtualnimi topologijami kot sta VMware in HyperV. Modularna struktura programske opreme omogoča prilagoditev potrebam posameznega podjetja in omogoči uporabo samo tistih zmožnosti, ki jih potrebujete. Integracija z različnimi aplikacijami in aplikacijskimi strežniki mu ni tuja s tem omogoča konsistentne varnostne kopije z minimalno porabo kapacitet in majhnimi časovnimi okni potrebnimi za varnostno kopiranje.

Širok spekter uporabnosti nudi v malih podjetjih kot tudi za velike datacentre. Za manjša in srednje velika podjetja na voljo tudi paketi vstopnih rešitev z licencami za 10 ali 20 odjemalcev po ugodni ceni in želijo enostavno implementacijo in upravljanje z vsemi lastnostmi Enterprise funkcionalnosti.

Z odlično podporo deduplikaciji in enostavno integracijo v EMC2 DataDomain in Avamar rešitve ponuja neprimerljivo učinkovitost varnostnega kopiranja, ki bo zadostil še tako visoko postavljenim potrebam.