EMC² | VaD

Enega največjih proizvajalcev rešitev za shranjevanje podatkov danes predstavlja EMC2

EMC²

Enega največjih proizvajalcev rešitev za shranjevanje podatkov danes predstavlja EMC²

Emc logo_manjši.jpg
Njihov globalni tržni delež presega 32 odstotkov na prodročju diskovnih sistemov in vztrajno raste. S sedežem v ameriški zvezi državi Massachusetts in več kot 53.000 zaposlenimi po vsem svetu proizvajajo tehnološko dovršene napredne rešitve, sočasno pa s taktičnimi akvizicijami dopolnjujejo svojo ponudbo in izvajajo izboljšave obstoječih izdelkov. S programsko usmerjenimi sistemi za shranjevanje podatkov in odzivno lokalno tehnično podporo pa se njihovi izdelki v zadnjih letih tudi hitro širijo na segment SMB. Rešitve, ki jih nudijo, so nemalokrat revolucijske in s tem vodilne na svojem področju ter vsakič prilagojene specifičnim potrebam posameznega končnega uporabnika.
 

Programsko usmerjeni sistemi za shranjevanje podatkov

 
Gre za termin, ki se uporablja za sisteme za shranjevanje podatkov, ki so sestavljeni iz strojne kot tudi programske opreme, ki sta funkcionalno ločeni. Programska oprema omogoča napredne funkcionalnosti kot so deduplikacija, replikacija, thin provisioning, konsistentne kopije podatkov (snapshot) in varnostno kopiranje.

Predstavlja naslednjo generacijo sistemov za shranjevanje podatkov, ki se ne zanašajo za svoje delovanje le na strojno opremo, ampak njihove specifikacije dopolnjujejo programske rešitve, ki pripomorejo k boljšemu izkoristku sistemskih virov.
 
Preberi več